• +31 77 373 29 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Emmaplein 3, 5932 ED Tegelen

WONINGCORPORATIE EN VASTGOEDBEHEER

Wij werken voor verschillende woningcorporaties. De werkzaamheden zijn divers. Denk aan grootschalige woningmutaties met als doel energiezuinige woningen te creëren. Maar denk ook aan klein dagelijks onderhoud, vraaggestuurd onderhoud en omvangrijkere renovatieprojecten. Met onze storingsdienst staan wij 24/7 stand-by om urgente werkzaamheden voor diverse woningbouwverenigingen af te handelen.

KETENSAMENWERKING
Grote renovatieprojecten worden uitgevoerd in ketensamenwerking. Binnen corporaties wil men beter en efficiënter samenwerken met leveranciers, in dit geval vaak met de aannemers. Om de communicatie te optimaliseren is het van belang om de leverancier nauw te betrekken bij de inrichting van de werkzaamheden cq. de werkprocessen.
Grote renovaties worden meer en meer in bewoonde staat uitgevoerd. Het inzetten van een wisselwoning voor een bewoner is daardoor niet meer nodig, omdat we de bewoner betrekken bij de renovatie (deelgenoot maken) en dus goed voorbereid zijn, blijven “verrassingen” en daaraan gerelateerde klachten beperkt.

KLEIN DAGELIJKS ONDERHOUD, SNEL, GOED EN ZEKER!
Een klemmende deur, een defect slot, een elektra storing of lekkage? Dagelijks staan wij klaar voor dergelijke werkzaamheden. Urgente zaken worden dezelfde dag nog opgelost. Ook bijkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de 24/7 storingsdienst worden door ons doelmatig en snel afgehandeld.

KLANT CONTACT CENTRUM
Bouwbedrijf Geurts beschikt al ruim 5 jaar over een ingericht KCC wat volgens de protocollen van de opdrachtgever de klant te woord staat en beoordeelt of het een reparatieverzoek of een serviceverzoek is.
Het KCC verwerkt ca. 4500 opdrachten per jaar, wat betekent dat er ca. 8.000 calls worden verwerkt. Het KCC is niet 24 uur per dag bereikbaar. Na 17.00 uur gaat deze service over op onze wachtdienst. Onze wachtdienst cq. calamiteitendienst neemt de werkzaamheden van het KCC over tot de dag erna 08.00 uur.

Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit voor diverse Vereniging van Eigenaren beheerders en woningcorporaties

Als professional in de veelzijdige bouwwereld kunnen we ook Vereniging van Eigenaren geheel ontzorgen met allerlei projecten op het gebied van onderhoud, renovatie als ook met onze bouwservice. Weet u ook dat de beste bouwoplossingen worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met professionele partners? Partners die luisteren, meedenken en doen. Een partner als Bouwbedrijf Geurts.

Wij werken voor verschillende woningcorporatiesen VVE beheerders

bouwend-nl-logo mkb-logo   bouwgarant-logo

politiekeurmerk-logo groengedaan-logo vca-logo

 

briefpapier logo

Bouwbedrijf Geurts

Emmaplein 3
5932 ED Tegelen

industry Venlo 7330

© 2023 Bouwbedrijf Geurts.