• +31 77 373 29 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Emmaplein 3, 5932 ED Tegelen

OVER ONS

Bouwbedrijf Geurts is gevestigd in Tegelen en in 1977 opgericht als eenmanszaak onder de naam Bouwbedrijf Geurts. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een solide organisatie die bestaat uit ongeveer twintig enthousiaste medewerkers. In 2007 is het bedrijf overgenomen door de huidige directeur Jeroen Gerits.

VAST TEAM VAN SPECIALISTEN
Het team van Bouwbedrijf Geurts bestaat uit gekwalificeerde vakmensen, waaronder timmerlieden, metselaars, stukadoor, tegelzetters, slopers, loodgieters en elektriciens. Hierdoor zijn wij in staat om elk bouwproject in eigen beheer uit te voeren.
Bouwbedrijf Geurts kun je in grote lijnen verdelen in de 4 disciplines:

  • renovatie
  • aanbouw
  • restauratie
  • inbraakpreventie

KWALITEIT
Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit hoog in het vaandel. Al onze werkzaamheden worden op een correcte manier en in goed onderling overleg met de opdrachtgever uitgevoerd. Bouwbedrijf Geurts werkt volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk BouwGarant. Voor meer informatie over Bouwgarant kunt u terecht op https://www.bouwgarant.nl/waarom-bouwgarant/.
Daarnaast voldoet Bouwbedrijf Geurts aan de eisen gesteld in de norm VCA* 2017/6.0. Dit certificaat is van toepassing op het onderhouden, verbouwen, renoveren en restaureren van woningen en gebouwen, zie onze beleidsverklaring. 

24-UUR SERVICE
Bij calamiteiten kunnen vaste relaties dag en nacht bij Bouwbedrijf Geurts terecht dankzij onze 24-uur service. Onder calamiteiten verstaan wij zaken als lekkages, ruitbreuk, brandschade, inbraak en buitensluiting. Mede dankzij deze service mogen wij enkele vaste relaties tot onze opdrachtgevers rekenen, zoals woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, kloosters, woonzorgcomplexen en particulieren.

LEERMEESTER
Bouwbedrijf Geurts leidt ook leerlingen op die beroepsonderwijs volgen in de bouw. Jaarlijks bieden wij gemiddeld drie leerlingen de kans om zich binnen Bouwbedrijf Geurts te ontwikkelen tot een volwaardige bouwkracht. Wij hebben leermeesters in dienst voor de specialisaties: tegelzetter, metselaar en timmerman.

Bouwbedrijf Geurts

Bouwbedrijf Geurts

heeft een professionele werkplaats met diverse houtbewerkingsmachines waardoor we maatwerk kunnen leveren.

Aanbouw

Renovatie

bouwend-nl-logo mkb-logo   bouwgarant-logo

politiekeurmerk-logo groengedaan-logo vca-logo

 

briefpapier logo

Bouwbedrijf Geurts

Emmaplein 3
5932 ED Tegelen

industry Venlo 7330

© 2023 Bouwbedrijf Geurts.