• +31 77 373 29 30
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Emmaplein 3, 5932 ED Tegelen

PARTICULIERE DIENSTEN

Het team van Bouwbedrijf Geurts bestaat uit gekwalificeerde vakmensen, waaronder stukadoors, timmerlieden, metselaars, tegelzetters, slopers, loodgieters en elektriciens. Sinds 2017 worden ook installatie- en elektrawerkzaamheden en sinds 2021 schilderwerken in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor zijn wij in staat om elk bouwproject in eigen beheer en naar uw tevredenheid uit te voeren. Bouwbedrijf Geurts is gespecialiseerd in onderstaande disciplines.

d renovatieBouwbedrijf Geurts verbouwt en vernieuwt panden volgends de wensen van haar opdrachtgevers. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een nieuwe keuken, een nieuw dak, een nieuwe badkamer. Ook het verplaatsen van muren en het daarbij behorende constructiewerk behoort tot onze dienstverlening.

Het team van Bouwbedrijf Geurts bestaat uit gekwalificeerde vakmensen, waaronder timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters en slopers. Bij het uitvoeren van overige werkzaamheden, werken wij nauw samen met een vast team gespecialiseerde onderaannemers, waaronder loodgieters en elektriciens. Hierdoor zijn wij in staat om alle renovatieprojecten in eigen beheer uit te voeren.

Professioneel vakwerk, korte communicatielijnen en een uitstekende service. Kortom: op Bouwbedrijf Geurts kunt u bouwen.

Neem vrijblijvend contact op voor vakkundig advies.

d restauratieRestaureren is het in oorspronkelijke staat terugbrengen van oude - vaak bouwvallig geworden - panden of monumentale panden. Bouwbedrijf Geurts heeft veel ervaring in het restaureren en verbouwen van kloosters, kerken en andere oude - vaak bouwvallig geworden - panden.

Hierbij wordt rekening gehouden met de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaarden, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van branddeuren en nooduitgangen. Ook gevelrestauratie is een onderdeel van onze dienstverlening. Bouwbedrijf Geurts heeft onder andere de Metropole Gevelprijs ontvangen van de Gemeente Venlo door in samenwerking met Antares Woonservice, drie gevels aan de grotestraat in Tegelen in de originele staat te restaureren.

Heeft u een renovatieproject dat u alleen aan vakmensen toevertrouwd?
Bouwbedrijf Geurts heeft alle kennis en kunde in huis om uw restauratieproject tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

d renovatieDe aanbouw van extra kantoorruimte, een garage, een serre, een dakkapel of de uitbreiding van uw woning; bij Bouwbedrijf Geurts is uw bouwproject in betrouwbare handen.

Ons team vakmensen heeft kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Al onze werkzaamheden worden op een correcte manier en in goed onderling overleg met de opdrachtgever uitgevoerd.
Weet u niet hoe u met uw aanbouwproject moet beginnen? Bel of mail Bouwbedrijf Geurts voor vakkundig advies.

d preventieU wilt zich veilig voelen in uw eigen woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf Geurts beveiligt gebouwen met inbraakwerend hang- en sluitwerk dat is voorzien van een keurmerk.

Bouwbedrijf Geurts beschikt over gekwalificeerde beveiligingsadviseurs. Dit houdt in dat wij u kunnen adviseren inzake het meest veilige hang- en sluitwerk voor uw woning of bedrijfspand. Hierbij worden de normen gehanteerd die door het Politiekeurmerk Veilig Wonen worden gesteld.

PREVENTIEADVIES

Het preventieadvies zal vervolgens - overzichtelijk weergegeven in een rapport - aan u worden toegezonden. Voor meer informatie over het Politiekeurmerk Velig Wonen kunt u terecht op https://www.politiekeurmerk.nl/.

KORTING OP PREMIE INBOEDELVERZEKERING

Nadat Bouwbedrijf Geurts het hang- en sluitwerk heeft aangebracht, wordt door een extern bureau gecontroleerd of aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan. Bouwbedrijf Geurts kan deze controle voor u regelen. Indien u het hele (bedrijfs)pand heeft beveiligd volgens de geldende voorschriften, ontvangt u een certificaat waarmee u korting kunt krijgen op de premie van uw inboedelverzekering. Neem vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Geurts en vraag naar uw mogelijkheden voor inbraakpreventie.

Bouwbedrijf Geurts de juiste partner

bouwend-nl-logo mkb-logo   bouwgarant-logo

politiekeurmerk-logo groengedaan-logo vca-logo

 

briefpapier logo

Bouwbedrijf Geurts

Emmaplein 3
5932 ED Tegelen

industry Venlo 7330

© 2023 Bouwbedrijf Geurts.